A Mi zöld világunk

Nekem mindig is fontos volt a környezet, és annak védelme. Gyermekként csak vágyunk rá, hogy komolyabban tegyünk érte, felnőttként pedig már kötelességünk megóvni a világunkat az utókornak.
Munkáimat úgy szervezem, hogy kevés személyes konzultációt igényeljen, így csökkenthető az utazás okozta ökológiai lábnyom.
A kész termék mindig online, digitálisan kerül megrendelőimhez. Ezzel nemcsak a környezet nyer, hanem a kliensem is; a legtöbben a számítógépen, okostelefonon, vagy éppen a felhőben tároljuk adatainkat, miért kellene hát ehhez egy plusz költségnövelő manuális láncszem (cd, dvd, bd, pen drive, hdd stb.) a gépezetbe?
Így egyszerűbb a termékek utóélete, olcsóbb a folyamat, és nem keletkezik hulladék sem az adathordozóból, sem a csomagolásból.
Hagyományos CV, vagy egyéb kiadvány szerkesztése után szintén digitális az út, mivel legtöbbször már így adja be mindenki a szolgáltatási helyére.
Szerződéseink nem igényelnek nyomtatást, digitálisan is érvényesek.
Vállalkozásomban csak hagyományos lámpákat használok az eldobható led-esek helyett, mivel előbbiek hiba esetén javíthatóak.
Minden eszközt a hatékonyság, és az újrahasznosíthatóság jegyében szerzek be, hogy ne kelljen idő előtt selejtezni, ne terheljem a környezetemet.
Azt hiszem mindezek után nem meglepő, ha elárulom magamról, hogy nem dohányzok.
Az ügyfeleim elmondhatják magukról, hogy ők már egy új utat járnak, egy szebb, fenntarthatóbb, jövőbemutató utat.

Környezetbarát környezetbarátság

Talán így lehetne a legjobban összefoglalni azt, amire törekszünk, és amihez szükség van Önre is!
Csak Önnel együtt lehetünk igazán hatékonyak!