História

21. századi tartalomgyártást mindenkinek!

Ez a cégfilozófia, tudniillik nem számít, hogy Neked van egy ötleted, csak nincs, aki megcsinálja, vagy megoldandó feladatod van, de nincs meg a kreatív plusz. A REC Pole megadja, ami hiányzik. A legtöbbb gond a videós, vagy tartalomgyártó vállalkozásokkal az, hogy nem lehet náluk click and collect módon szolgáltatást igénybe venni, csak úgy, mint egy egyszerű, mindenki által ismert webshopban. A Miklos Toldi Cinema megoldást kínál erre a problémára, ezért jött létre a REC Pole portál. Itt a legfőbb szolgáltatások előre konfigurált fix csomagban is elérhetőek, így csak pár kattintás egy rendelés.

Közel két évtizedes múlttal a mozgóképgyártásban, kiadvány és kreatív szerkesztésben a REC Pole segítségedre lesz, hogy könnyebben értékesíts terméket, szolgáltatást, vagy akár a munkaerő piacon saját magadat.

A professzionális szaktudás és eszközök mellett, választhatsz továbbá a fix csomagajánlatokból mozgókép rögzítéshez, esküvőre, esemény felvételére, vagy akár digitális tartalom vagy kiadványszerkesztéshez.

Egyaránt készítünk ajánlatot akár lakossági, céges, vagy állami megkereséssel fordulsz hozzánk.

Sokszor csak egy kis plusz hiányzik a teljes képhez, a REC Pole-on nem múlik a sikered!

Név, logo, identitás

A REC Pole, a recording (felvétel) és a pole (pólus) szavak összeolvadásából kapta a nevét. A logo, a színek és a formadesign a családias, mégis professzionális működést prezentálják. A környezetvédelem és a fenntartható működés nagyon fontos a REC Pole életében, csak úgy mint a Miklos Toldi Cinema brand-ében. Büszkék vagyunk, hogy a click and collect szolgáltatás rendelést, és minden egyedi megoldást először vezettük be az iparágon belüli piacra, és ennek a magas minőségű kiszolgálásnak az érdekében folyamatosan fejleszteni fogjuk az oldalt, valamint kiterjesztjük a szolgáltatások körét.

Én, Te, vagy mi. Mi ez a többesszám? Az oldalt, csak úgy, mint a Miklos Toldi Cinema-t (én) Toldi Miklós üzemelteti. Ennek ellenére, hogy többféle igény kielégíthető legyen, a REC Pole keretében együttműködés történik több szakmai területtel, és mindenhonnan a legmegfelelőbb készséget kapjuk az adott feladathoz.
Így lehet az, hogy egy brand mögött megannyi másik bújik meg, akikkel együtt elégíthetjük ki magasabb szinten a fogyasztói igényeket.