REC Pole+

REC Pole+ szolgáltatások

A REC Pole-nál leadott minden olyan megrendeléshez, mely mozgókép rögzítéssel, vagy komplett mozgóképgyártással kapcsolatos a REC Pole biztosít bónuszban 30 naptári napos biztonsági mentést a saját tárhelyén. A 30 napos időszak a kész anyag átadását követően kezdődik.
Amennyiben Önnek szüksége van, igényelhet hosszabb időszakra szóló mentést is.

Miért hasznos ez?

Az elkészült tartalom átadását követően Ön is tárolni fogja valahol azt. Amennyiben ezzel a példánnyal bármi történik, elveszhetnek az adatok, ekkor az esetek nagyon kis részében lehetséges azok helyreállítása, és sajnos ez a helyreállítás is költséges, akár többszöröse is lehet magának a megrendelt terméknek.

Amennyiben a tárolásra használt eszközt elhagyja, elromlik, ellopják, baleset éri, az adatok nehezen hozzáférhetővé válnak.

Gondoljon bele, ha számítógépén tárol egy file-t, és azt lemásolja egy csatlakoztatott USB-s eszközre, akkor ugyan már két helyen van meg önnek másolatként, viszont ha ezek fizikailag is kapcsolatban vannak, egy áramkimaradás, vagy villámkár rögtön megsemmisítheti mindkét adathordozón lévő adatokat!

Ebben az esetben, ha egy teljesen független külső helyen van egy biztonsági mentése, Ön egyszerűen kér egy másolatot róla, és máris elérhetővé válnak az adatok.

Sokan inkább kényelmi szolgáltatásként használják ki ezt, ugyanis nem kell tárolnia több helyen, majd ha szükség lenne a foglalt lemezterületre nem fordulhat elő, hogy véletlenül letöröli ezeket az adatokat.

Hogyan működik?

Amennyiben megrendel egy REC Pole+ jelölt szolgáltatást, automatikusan él a 30 napos REC Pole+, melyet díjmentesen biztosítunk. Ha Ön úgy gondolja szeretné, hogy további időszakra is elérhetőek legyenek a dokumentumai, a REC Pole+ időszaka alatt kérhet hosszabbítást további 30, 90, vagy 360 napra. Ezeket REC Pole 30, REC Pole 90, REC Pole 360 néven érheti el. Ezekkel a szolgáltatásokkal önnek összesen lesz 60, 120 vagy akár 390 napos biztonsági mentése a kért dokumentumokról.

A szolgáltatás megrendelése, és annak aktívvá válása esetén, Ön kap egy egyedi biztonsági kulcsot, melyet őrizzen meg, ugyanis csak ennek a megadásával férhet hozzá a továbbiakban a biztonsági mentéséhez!

Bármely megrendelés esetén, melyhez automatikusan jár a REC Pole+ szolgáltatás, Önnek lehetősége van lemondania azt a megrendelés pillanatában az űrlap kitöltése során, vagy a szolgáltatás ideje alatt bármikor. Ebben az esetben minden, a kapcsolattartáshoz szükséges adat, valamint a megrendelt szolgáltatáshoz fűződő dokumentumok azok átadását követően visszavonhatatlanul törölve lesznek.

A REC Pole+, REC Pole 30, REC Pole 90, REC Pole 360 szolgáltatások igénybevétele esetén az érvényességi idő alatt leadott biztonsági másolat igényléshez mellékelni kell a szolgáltatás aktiválásakor megadott biztonsági kulcsszót! Ennek köszönhetően nem férhetnek hozzá illetéktelenek az Ön dokumentumaihoz.

A szolgáltatás igénylésének feltétele az aktív szerződés, vagyis az, hogy az előző szolgáltatási időszak (REC Pole+, REC Pole 30, REC Pole 90 vagy REC Pole 360) még ne érjen véget. A szolgáltatások díja egyedileg kerül meghatározásra a használni kívánt tárterület, az igényelt szolgáltatás időtartalma és a rendelkezésre álló kapacitás függvényében. A megrendelésre adott ajánlat elfogadása után, a szükséges ellenérték kiegyenlítését követően aktív a szolgáltatás, ami a jelenlegi szolgáltatás lejáratát követő első naptári napon kezdődik.
A szolgáltatás lemondása nem befolyásolja az eredeti szolgáltatás díját, melyhez automatikusan járna a REC Pole+. A biztonsági mentés szolgáltatásra előzetesen megfizetett ellenérték nem visszatérítendő, az a szolgáltatás lemondása esetén a fenntartási időszakra vonatkozó tárhely szolgáltatásra vonatkozik.

REC Pole+ biztonsági másolat igénylése

További információkért és az adatkezelésért kérem, hogy olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket!