Posted on

Régen minden jobb volt, de az esküvői videó is?

Olyat még nem hallottam, hogy valamelyik videós az árat helyezte előtérbe, ezért olcsóbban dolgozott mint mások, majd az átadott munkával a megrendelő nem volt elégedett, és ezt el is mondta: “Hát figyeljetek, elköltöttem egy csomó pénzt, viszont a videóson spóroltam még egy huszast, amit nem kellett volna…”. Sajnos itt is igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve, viszont ma már eldönthetjük, hogy többet költönk valamire és kiszámítható amit kapunk, vagy kicsit spórolunk, és lesz, ami lesz.
Egyértelmű, hogy ha egy megfelelő szakértelemmel bíró, és kellő technikai felszereléssel ellátott szakembert bíztok meg, nem kell aggódnotok a tökéletes videó miatt. De mi van akkor, ha már viszolyogtok azoktól a videóktól ahol steril a kép, minden tökéletesre megvan csinálva, a kép szinte ropog az élességtől, és valami nagyon mainstream mai zene van alá bevágva? Nekem az a tapasztalatom, hogy ezeket a videókat párszor megnézik, majd évente egyszer-egyszer előkerül, leginkább évfordulókon, sajnos hamar ráunhat az ember a zenére, és az adott vágásra, ha mindig az eredetiséget keresi.

Régen minden jobb volt

A fentiek alapján mondhatnánk, hogy a videó régen nem volt jobb. Na de mai szemmel mennyivel eredetibb, érzelmesebb, és meghatóbb volt egy-egy Super 8 vagy VHS kazetta, mint ma, amit digitálisan rögzítünk? Vegyük elő a poros szalagos kamerákat? Szerintem van erre jobb megoldás is, és el is árulom mi a titok.

Szeretéd, ha nem kellene aggódnod a rögzítés miatt, ellenben szeretnél egy nagyon kellemes hangulatos kreatív videót az esküvői fotózásról? Erre A Time Will Tell (TiWiT) szolgáltatást ajánlom. A Tiwit nem más, mint mikor korszerű digitális képalkotással kapott anyagot modern módon, de retró stílusban utómunkázunk, és vágunk meg. A REC Pole készített egy ízelítőt, hogy milyen, mikor Tiwit-el rendelnek meg egy anyagot.

Már megvolt az esküvőnk, de szeretnénk egy ilyen anyagot is lehetséges?

Igen, amennyiben van megfelelő mennyiségű, és minőségű nyersanyagotok, úgy újravágható.

Most lesz az esküvőnk, ha szeretnénk ilyet akkor másféle videónk nem lehet?

Nem, bármilyen videót rendelhettek, a Tiwit egy plusz szolgáltatás, melyet az eredetileg megrendelt videók mellett megkaptok.

Hozott anyagból is elkészíthető?

Természetesen amennyiben hoztok videóanyagot, azzal is dolgozhatunk, viszont a videó rögzítőjének nyilatkozatától függ, hogy pl az internetre fel lehet-e tenni, vagy újra lehet-e vágni!

A Tiwit-hez is rál a REC Pole+?

Egyértelműen, hisz mozgóképről beszélünk! A fix csomagokkal ellentétben viszont itt nektek kell írásban nyilatkozni, ha nem szeretnétek igénybe venni!

Mit tegyünk, ha szeretnénk igénybe venni?

Amennyiben szeretnétek ilyen egyedi videót, kérlek írjatok üzenetet a kapcsolat oldalon, vagy az info[kukac]recpole.hu email címre, hogy megbeszéljük a részleteket!